[vc_row padding_top=”20px” padding_bottom=”0px” marginless_columns=”true”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1445956840444{margin-top: -30px !important;}”]SEO bureau vestegnen GlostrupFacebooktwitterlinkedinmail

Seofix er dit lokale og dit globale SEO bureau. Vi er hjemmehørende i et erhvervskvarter i Glostrup, hvor vi laver SEO arbejde for lokale SMV’ere, små og mellemstore virksomheder.

SEO er dog et internationalt sprog, så det er ligeså enkelt for os at være SEO bureau for virksomheder på andre fysiske lokaliteter og med internationalt fokus.

Download gratis SEO guide

SEO Bureau & SEM Bureau

Seofix er også AdWords certificeret, så vi kan varetage SEM – Search Engine Marketing. Vi er eksperter i at få pengene, du bruger på Google Adwords, til at strække længere og måske være medvirkende til at kick-starte din SEO strategi.

Hvis du først nu skal til at komme i gang med AdWords, så rådgiver vi dig meget præcist om, hvordan systemet fungerer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” parallax=”true” bg_image=”1447″][vc_column fade_animation_offset=”0px” width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1432646295198{margin-top: -50px !important;}”]

SEO strategi

Søgemaskineoptimering starter altid med en strategi. Hvis du f.eks. vil sælge flere køleskabe hvor der er specifikke konkurrenter på markedet – hvordan øger du så din indtjening? Så enkle og så komplicerede er overvejelserne.

Vi vil som dit SEO bureau gerne have et dækkende indblik i virksomhedens generelle strategi, så vi ved, hvad det er, vi bakker op om. Derfor starter vi i dette fortrolige og diskretionsfyldte rum.

Få fart på SEO optimeringen med dit SEO bureau!

Der er ingen grund til at smøle. SEO optimering kan implementeres lynhurtigt. Det tager dog nogle uger eller måske et par måneder, før Google finder ud af, at jeres redesignede website pludselig er blevet cool at besøge – efter at vi som personligt SEO bureau har været inde og optimere de parametre som alle søgemaskiner elsker.

Fail Fast

Fail fast har i en årrække været Google’s uofficielle motto. Og Google er i Danmark den eneste betydningsfylde spiller blandt de globale søgemaskiner, så det er nok værd at tage ved lære af det.

“Fail fast”-strategien handler om at straks producere noget indhold, eller sætte nogle annoncekampagner op – og så ellers monitorere, hvordan eksperimenterne klarer sig. Det er så på den hurtigt indhøstede erfaring, at vi sammen derefter kan anlægge den langsigtede strategi.

SEO bureau discipliner

Seofix behersker alle SEO-discipliner, så kom endelig til os med jeres site. Her er nogle af de mange ting, vi kan hjælpe jer med:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” parallax=”true” marginless_columns=”true”][vc_column fade_animation_offset=”0px” width=”1/1″][vc_column_text el_class=”fixittextbox”]

  • Produktion af landingssider – både tekstproduktion og visuel udformning
  • Vi designer hjemmesider i WordPress, enten helt fra bunden eller i form af redesign af ældre WordPress sider.
  • Vi er AdWords certificerede, så vi konfigurerer både nye og gamle Google AdWords konti
  • Vi er eksperter i Facebook og social media management

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” marginless_columns=”true” style=”” bg_video=”” class=””][vc_column fade_animation_offset=”0px” width=”1/1″][vc_column_text]

SEO analyse

Du kan også henvende dig til os for at få en grundig og let overskuelig SEO analyse. Vi har altid som SEO bureau lagt meget stor vægt på at råde over de mest avancerede analyseredskaber, så vi kan røntgenfotografere dit marked og din hjemmesides performance.

Sådan en SEO analyse giver os og dig et meget kvalificeret udgangspunkt for det videre arbejde. Ring 77 33 42 77 eller skriv til os på info(at)seofix eller via vores kontaktside.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]