[vc_row marginless_columns=”true”][vc_column fade_animation_offset=”0px” width=”1/1″][vc_column_text]Facebooktwitterlinkedinmail[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row marginless_columns=”true”][vc_column fade_animation_offset=”0px” width=”1/1″][vc_single_image image=”1896″ img_size=”645×256″][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”20px” marginless_columns=”true”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1445605584464{margin-top: -30px !important;}”]En SEO ekspert er forudsætningen for at kende Google bedre end mange andre.

Idag bruger Google ml. 200-350 parametre for at bestemme hvilke hjemmeside design der får de bedste placeringer i søgeresultaterne.

Download gratis SEO guide

Så det at du er seriøs med din online marketing, og branding af virksomhedens gode navn, betyder at intet kan overlades til tilfældighederne – og især ingen vennetjenester eller studerende.
Desværre.

Hvis du springer over hvor gærdet er lavest, og samarbejder med andet end en SEO ekspert, så tager Google og konsulenterne bare dine penge uden at levere de resultater du ønsker, og konsekvensen er at omsætningsvæksten udebliver.

Indsigt som SEO ekspert

Det som enhver SEO ekspert kender til, er det tekniske arbejde som omfatter bl.a.:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”true” marginless_columns=”true”][vc_column fade_animation_offset=”0px” width=”1/1″][vc_column_text el_class=”fixittextbox”]

  • Design af hjemmeside og opsætning af hjemmesiden til alle de funktioner, der er relevante i jeres marked
  • Eliminering af tekniske fejl, duplicate content mm.
  • Ekspertise i HTML, CSS, PHP mm.
  • Metatekster – deres rette længde og udformning
  • Søgeordsanalyse der vedrører keyword optimering
  • Strukturerede data – markup af data
  • AdWords ekspertise herunder konverteringssporing

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”20px” marginless_columns=”true”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1432731169122{margin-top: -30px !important;}”]

Klar SEO kommunikation

I dag kræver det, at alle i virksomheden lærer at arbejde efter de spilleregler, som Google sætter op – for at opnå succes med virksomhedens internetstrategi.

Alle kan producere indhold til en hjemmeside, men ikke alt indhold falder i Googles smag. Vi er også Google eksperter, så vi ved, hvordan indholdet tilskæres, inden det lægges ud på hjemmesiden, så der kommer størst mulig rækkevidde på budskaberne.

Endvidere er vi Google AdWords certificerede, så vi kan både konfigurere gamle og nye AdWords konti til annoncerede budskaber med målrettet rækkevidde.

Kontakt din SEO ekspert før dine konkurrenter

Brug kontaktformularen med det samme – og få sparring med en SEO ekspert hos Seofix, så du får omsætningsvækst og flere kunder – der rykker dig foran din(e) konkurrent(er) !

Læs evt. mere om emner som: SEM, SEO eller SEO optimering [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]