Mobilvenligt hjemmeside design 21. april 2015

Er din hjemmeside design klar til leg?

Google favoriserer mobilvenligt hjemmeside design i søgeresultaterne

Google har magten over dit hjemmeside design

Idag er der 5 dage tilbage til Google opdaterer deres praksis på alle sprog, og begynder at favorisere de hjemmesider der er mobilvenlige.
Google har så sent som på deres officielle Webmaster Central Blog, skrevet retningslinjer for hvad et mobilvenligt hjemmeside design betyder.

Check om din egen hjemmeside er mobilvenlig officielt hos Google

På billedet (udsnit fra en smartphone) kan du se at Google har skrevet “Mobilvenlig” i søgeresultaterne, for at hjælpe brugere med håndholdte enheder, til at have et synligt valg om at få den bedste bruger oplevelse.

Hvordan definerer Google et mobilvenligt hjemmeside design ?

Google fremhæver overordnet 3 punkter der er vigtige for at en webshop eller hjemmeside godkendes som værende mobilvenlig:

▪ Hurtig indlæsning.
▪ Læsbar tekst
▪ Afstand mellem klikbare elementer

Google blog

På Googles officielle Webmaster Central Blog de i artiklen ”Finding more mobile-friendly search results”:

(Frit oversat) ”Når det gælder søgninger på mobile enheder, skal brugerne have det mest relevante og opdaterede resultat, uanset om informationerne findes på et mobilvenligt hjemmeside design eller i apps.

Fra denne dag, udvider vi brugen af mobilvenlighed som et ranking signal. Denne ændring vil påvirke mobilsøgninger på alle sprog over hele verden, og ændringen vil have en signifikant effekt på vores søgeresultater.”

En logisk konsekvens af at det iflg. sidste afsnit af ovenstående vil blive lettere at finde mobilvenlige websites, er at det bliver sværere at finde ikke-mobilvenlige websites.

Dit hjemmeside design er dit online udtryk

Mobilvenligt hjemmeside design handler om at være fleksibel, at kunne tilpasse sig, eksplosionen i mobile smartphone og tablet brugere på internettet.
Færre og færre private og erhvervsdrivende sidder foran en computerskærm. Google har vidst det længe – og medmindre du rykker med indenfor kort tid, så bliver dit hjemmeside design og dermed din online synlighed tabt I glemsel på Google’s side 2, 3 eller 11.

På den måde kan dit hjemmeside design sørge for at du mister omsætning – meget snart. Er du klar til at tage den konsekvens ?

Kontakt Seofix

Svarer du nej, så kontakt os på 77 33 42 77 eller udfyld kontaktformularen, så vi snarest kan tage en uforpligtende og nærværende snak om dit nye mobilvenlige hjemmeside design 🙂